Скандалните благоевградски тризначки – Вяра, Надежда и Любов забягнаха в Англия.

...
Скандалните благоевградски тризначки – Вяра, Надежда и Любов забягнаха в Англия.
Коментари Харесай

Тризначките избягаха от България, ще пръскат сексапил и смешки в...

Скандалните благоевградски тризначки – Вяра, Надежда и Любов забягнаха в Англия. Блондинките, които се прочуха с присъединяване си в риалити шоуто „ Биг Брадър ” си биха шута за Англия, написа " Телеграф ". Според слуховете в Благоевград, първа за Лондон е отпътувала Любов. Тя кацнала на „ Хийтроу” напряко в прегръдките на избраника си, който от дълго време живее и работи на острова, както към този момент БЛИЦ заяви.

Според слуховете, тайнственият й обичан от много време я убеждавал да се придвижи при него и най-после съумял да я склони. Едно от изискванията й обаче било, след известно време на място да отидат още Вяра и Надежда.

В името на любовта гаджето се съгласило и двамата почнали да търсят храна и квартира на другите две девойки.

Втора с еднопосочен билет била Вяра. Тя не стопира дами разгласява фотоси на персоналната си страница във Facebook, като еуфорично разяснява какъв брой е щастлива и удовлетворена, че ще се маха от България.

На фрагментите малко по-късно, ясно се вижда, че двете сестри много бързо са се вписали в новата действителност и всяка заран бягат за здраве в парка, а следобяд обикалят по магазини и пъбове.

Според мълвата, Надежда към момента била в Благоевград, като се грижела за фамилните работи и правосъдните каузи. Преди броени седмици майка им Люба Станчева бе наказана да заплати 3089 лева наем на общината за двата общински жилището.

Това е сумата за интервала от ноември 2013 до ноември 2016, дружно с лихвите. Запознати разясняват, че това бил един от претекстовете на сестрите да излязат зад граница и с изключение на да си търсят щастието, да проработят и пари, с цел да платят наказателните санкции.

Тризначките са известни със свадите, в които се забъркват. Преди време те бяха наказани да платят 5 бона санкция на Нико Тупарев, който оклеветиха в народен ефир, че взе участие в незаконна скица за трафик на дами и желал да ги трансформира в девойки на повикване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР